Wim Veenstra, aangenaam!
Wat kan ik voor u doen?

Wees gerust, dit is geen reclame-uiting waarin u wordt aangespoord zaken of diensten af te nemen die uw bedrijf helemaal niet nodig heeft. Ik stel mezelf aan u voor: een man – deskundig op het gebied van cijfers en het analyseren daarvan – op zoek naar u. Ongebruikelijk? Misschien, maar het getuigt van daadkracht en als u een minuutje heeft, leg ik kort & bondig uit wat ik voor uw bedrijf kan betekenen.
Financieel ijzersterk, scherpzinnig & bijzonder enthousiast
Cijfers zijn niet saai, zoals veel mensen denken. Tenminste, niet voor mij. Zet mij op een financiële afdeling en ik ben in mijn element. Of het nu gaat om de salarisadministratie of de bedrijfsadministratie, ik doe het goed én met plezier! Mijn motto? Cijfers liegen niet en moeten kloppen. Daarin ga ik heel ver; onregelmatigheden in een administratie zoek ik uit tot op de bodem en fouten filter ik er gegarandeerd uit. Mijn gedrevenheid en enthousiaste houding werken vaak aanstekelijk. Daardoor krijg ik mensen gemakkelijk ‘mee’ en gaat leidinggeven mij goed af. Mezelf blijven ontwikkelen vind ik heel belangrijk. Om mijn Hbo-niveau te handhaven, maar vooral ook uit pure interesse, volg ik regelmatig cursussen en opleidingen op mijn vakgebied. Zo heb ik op dit moment mijn studie tot Payroll Specialist (VPS III) afgerond.
Wat ik kan?
Zonder overdrijving, vrij veel. Ik ben zelfstandig ondernemer geweest en weet dus van de hoed en de rand. Op de eerste plaats ben ik een allrounder op administratiegebied met een sterk analyserend vermogen. Daarbij beschik ik over een gedegen kennis van automatisering en verscheidene computerprogramma’s – met name op administratief vlak. Daarnaast heb ik leidinggevende capaciteiten en kan ik projecten van A tot Z initiëren en begeleiden.
Kortom …
Heeft uw bedrijf behoefte aan een financieel expert met overzicht en overwicht? Iemand met een uitgebreide kennis die zowel advies kan geven, als ervoor zorgt dat uw administratie helemaal op orde is en soepel verloopt? Neemt u dan vooral vrijblijvend contact met mij op. Alles is bespreekbaar.
Ik sta heel graag voor u klaar!